22.1 C
București
24.4 C
Chisinau
marți, 23 iulie 2024

Deputați europeni: Candidatura lui Ruben Vardanyan, „omul lui Putin”, la Nobelul pentru Pace, instrument al războiului hibrid al Rusiei

Must read

Deputați din Ucraina, Germania și Danemarca spun că nominalizarea la Premiul Nobel pentru Pace a lui Ruben Vardanyan, un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, face parte din războiul hibrid al Rusiei împotriva Uniunii Europene.
Declarația a fost făcută în timpul unei conferințe de presă desfășurate la Bruxelles, pe fondul publicațiilor periodice din mass-media despre intensificarea eforturilor ruse în încercările de a influența alegerile pentru Parlamentul European, rapoarte despre campanii de propagandă rusă, spionaj și mită dată parlamentarilor din mai multe țări.
Potrivit presei și instituțiilor internaționale, Moscova desfășoară campanii de dezinformare și destabilizare în Țările Baltice, Balcani, precum și în Armenia, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Republica Moldova și Serbia.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/deputati-europeni-candidatura-lui-ruben-vardanyan-omul-lui-putin-la-nobelul-pentru-pace-instrument-al-razboiului-hibrid-al-rusiei-2832741

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Coaliția România Moldova

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura